Träningsutmaningen

Under åtta veckor utmanar jag mig själv att använda träningsspel (spel som uppmanar dig att röra på dig) till Kinect två gånger i veckan, för att se om de är underhållande och effektiva även i längden.

Dance Central kommer att stå för motionen och EA Sports Active 2.0 för styrkan. Träningen kommer också att kombineras med en relativt kolhydratfattig kost.

3

Vecka

Vikt: 62,5 kilo
Antal tränade pass denna vecka: 1,5

Kommentar:
30/1 “Höll på att bli sjuk” förra veckan visade sig vara kräksjuka. Inga pass tränade alls. Och den här veckan har motivationen varit svår att få igång. Jag gick dock på yoga under tisdagen och fick rejäl träningsvärk. På fredagen blev det ett halvt träningspass med EA Sports Active och idag söndag blev det ett helt. Lite nöjd trots opeppen.

2

Vecka

Vikt: 63 kilo
Antal tränade pass denna vecka: 0

Kommentar:
17/1 Har fortfarande träningsvärk och börjar dessutom bli sjuk. Skit också. Men eftersom passet är inbokat till fredag borde jag hinna vila upp mig.

1

Vecka

Startvikt: 63 kilo
Antal tränade pass denna vecka: 1

Kommentar:
12/1 Känner mig väldigt peppad. Jag tror jag behöver en kick i träningsbaken.
15/2 Första passet avklarat. 30 minuter styrketräning med EA Active Sports där jag fokuserade på mage och armar med endast en gnutta ben. Skulle egentligen ha tränat på fredagen men hade ont i magen. Så det blev inte av. Blev irriterad över att Kinecten tappade bort mina rörelser då och då och att jag därför var tvungen att flera gånger avbryta träningen för att få kontakt. Men svettig blev jag.
16/1 Grym träningsvärk! Så grym att det inte finns en chans att jag kan träna idag. Lärdom: vila en dag mellan passen!

3 Responses to “Träningsutmaningen”

  1. Therese Sörensen 13 januari 2011 at 11:20 #

    Gogogo! Kom ihåg att sköta kosten bara. Tränar man lite som jag (1 gång i veckan) så kan onyttig kost förstöra så extremt mycket. Samma sak om den inte innehåller någon energi. :)

  2. EmmyZ 13 januari 2011 at 22:51 #

    Mycket bra poäng där. Jag kommer att träna yoga utöver det här två ggr i veckan och förhoppningsvis lite styrketräning på jobbet en dag i veckan. Så något kan jag nog unna mig. Jag får nog däremot se till att jag inte skär ner för mycket på kolhydraterna så att jag inte får i mig all energi jag behöver :-)

  3. Sofia 14 januari 2011 at 9:24 #

    Jag skulle gärna vara med på den här utmaningen, dock har jag ju ännu inte fått tummen ur och har någon blogg att skriva om resultaten. Men om jag lyckas med det snart så hänger jag lätt på. =)

Kommentera

Länka till ditt senaste inlägg