Videoblogg: Det här är PS Vita

Jag tänkte att jag skulle passa på att visa upp PS Vita när jag nu råkar ha en hemma. Vill ni hellre läsa en text om konsolen så tycker jag att ni ska segla vidare till feber.se!

Och berätta gärna. Har ni köpt? Ska ni köpa? Vad tycker ni?

,

About EmmyZ

"I used to blog twice every day, but then I took an Arrow in the Knee" Spelar just nu: Guild Wars 2 (PC), LBP (Vita) Crisis Core (PSP).

6 Responses to “Videoblogg: Det här är PS Vita”

 1. Gnoit 23 februari 2012 at 20:40 #

  Ska själv skriva ett intryck av den nu snart, men för mina händer som är av det större laget så har jag nästan mer problem med spakarna då de är lite för långt ner för min del om jag inte vill använda nedre delen av tummen vilket är klumpigt.
  Gnoit skrev senast [type] ..Spännande kamera eller även kallat Kane & Lynch 2

 2. Alex 24 februari 2012 at 7:27 #

  Jag vill ju ha en vanlig PSP, så jag kan lira mina FF. Hoppas den kan gå ner i pris. :)
  Alex skrev senast [type] ..Bitch took my seat

 3. EmmyZ 24 februari 2012 at 20:48 #

  Gnoit: Intressant att det är problem åt andra hållet också. Det kanske är en vanesak som sagt, men greppet är sjukt viktigt.

  Alex: Den sjunker nog snart efter lanseringen. *Hoppas*

 4. Darya 25 februari 2012 at 16:15 #

  Jag är helt ointresserad av det där, men jag kollade på videon ändå för att jag gillar när du pratar :D Hihi
  Darya skrev senast [type] ..Videoblogg 3.

 5. Micke 28 februari 2012 at 18:05 #

  Hej

  Haft min PS Vita sen releasedagen. Har gitantiska händer så att använda analoga spakarna är helt uteslutet, det går knappt nå dem utan att få verk i fingrarna.
  Spenderade gårdagen med att spela Rayman Origins i flera timmar, vilket är ett väldigt bra plattformsspel med rätta nostalgiska kännslan för äldre gamers som gillar att drömma sig tillbaks till det första rayman på PS1. Efter ett tag började jag dock få stickande slitverk på fingrarna som höll på undersidan av PS Vitan då jag tydligen skaver fingrarna i kanten på de där innåtbuktade padsen man ska hålla på tydligen. Lite minus fördet men jag kankser vänjer mig.
  Fick avnjuta resten av kvällen med ett av mina gamla favoritspel till PSP, Patapon. Detta har betydligt mer förlåtande kontroller med tanke på att man nästan bara behöver trycka på fyrkant och cirkel. Gillar att PS Vita har denna perfekta bakåtkompabilitet för alla gamla PSP-spel och att man kan köpa dem digitalt för ett överkomligt pris.

 6. EmmyZ 07 mars 2012 at 20:20 #

  Darya: Fler videobloggar alltså :-D

  Micke: Lite trist att konsolen är svårgreppad för så väl små som stora händer. Antar att man behöver precis lagom storlek.

  Sen håller jag med om att bakåtkompabiliteten är bra. Själv ser jag dock främst fram emot att få kunna streama bra spel från tv:n och kunna ta med mig upplevelsen in i sängen :-)

Kommentera

Länka till ditt senaste inlägg