Alltså, mars månad liksom…

Jag kan inte komma över hur mycket det är som händer just nu. Mitt schema är fullkomligt bombarderat med så väl jobbgrejer som roliga gaminggrejer.

Men för att fokusera på det jag ser fram emot som är spelifierat.

1. Fler avsnitt av Gilla Fredag – Vi har spelat in två avsnitt so far i Radio SR P4 där jag varit med och snackat spel. Sjukt kul att det tagits emot väl av lyssnarna dessutom. I alla fall enligt programledaren som sitter på inboxen. Nu klurar jag på nästa tema.

2. Massor med bra spel att spela! – Mass Effect 3 landar den 9 mars, Reckoning hoppas jag också är på väg i detta nu och så Final Fantasy XIII-2 som jag slutligen betalade igår och som jag nu bara väntar på att Loading ska skicka. Ja, och så nöter jag ju lite Dark Souls också bredvid min genomspelning av Alan Wake och Crisis Core på PSP. Jo just ja. Mass Effect 3-demot har ju landat förresten. Jag har lirat lite men tänkte köra lite fler alternativ innan det kommer en text.

3. Årets spelskribent/blogg/podacst – Jag har blivit nominerad som en av alla duktiga skribenter och bloggare i kategorierna årets spelblogg och årets spelskribent som är en del av en Level7.nu-omröstning. Den publika omröstningen börjar nästa vecka och då får alla rösta på sina favoriter. Dessutom är Gone Gaming nominerad i kategorin årets spelpodcast. Alltså, grymt eller? För de som blivit nominerade tidigare är det här kanske ingen big deal. Men jag har aldrig fått vara med i tankebanorna alls tidigare eftersom jag jobbat för Level 7 de tidigare omgångarna. Så tro mig, det är stort.

4. Ps Vita on the way – Jag kommer att få hem en PS Vita för spelfebers räkning. Grymt kul att få se vad konsolen kan erbjuda. Speciellt när det nu på allvar kommer bekräftelser från Sony om att flera spel kommer att bli möjliga att spela både på Vita och PS3 med inköp av endast en kopia. Snälla snälla snälla ge oss ett liknande erbjudande för Mass Effect!

Alltså vad säger man. Mars månad liksom. Peppen!

, , , , , , , ,

About EmmyZ

"I used to blog twice every day, but then I took an Arrow in the Knee" Spelar just nu: Guild Wars 2 (PC), LBP (Vita) Crisis Core (PSP).

4 Responses to “Alltså, mars månad liksom…”

 1. Tommy Håkansson 16 februari 2012 at 19:37 #

  Jag som tänkte hinna med Skyrim innan Mass Effect 3.
  Så kom FFXIII-2 i vägen, och Arkham City fick läggas på hyllan.
  Borde finnas en FN-konvention mot att släppa tunga rollspel nära på varandra.
  Tommy Håkansson skrev senast [type] ..Skjuta mörkhyade människor

 2. Alex 17 februari 2012 at 7:42 #

  Jag hajar inte, hur/varför får du spel från loading? Och påminn om att rösta sen när det blir dags! :)
  Alex skrev senast [type] ..Ett sott gkratt förlänger livet

 3. Bummi 17 februari 2012 at 19:17 #

  Gratz till nomineringarna! Det förtjänar du verkligen. :]

  FF13-2 är för övrigt jättebra (tycker jag iaf), så du har något att se fram emot!
  Bummi skrev senast [type] ..I’m still alive!

 4. EmmyZ 17 februari 2012 at 20:25 #

  @Tommy: Den konventionen skriver jag lätt under på!

  @Alex: Alltså, jag beställde en prenummeration på Level och får ett spel till :-) Och will do!

  @Bummi: Tack :-) Jag tror dig verkligen om FFXIII-2. Jag gillade det lilla jag såg av demot och nu vill jag bara få hem det!

Kommentera

Länka till ditt senaste inlägg