Äntligen Fredag omgång två med fokus på träningsspel

Idag var jag med i vår lokalradio igen och gjorde ett inspel om träningsspel. Sjukt bra att hålla med på med nu när det typ är 15 minusgrader ute. Jag blir i alla fall inte speciellt peppad på att ta på mig skorna och ut och springa i snön.

Det är dock lite knepigt att leverera de här speltipsen har jag märkt. För jag vet ju att publiken på SR P4 Gotland inte är speciellt spelifierad. Att då gå igenom ett ämne på fyra minuter som känns lagom casual men ändå intressant för de som har lite koll är sjukt svårt. Jag menar, hur beskriver man spel för någon som kanske inte ens vet vad en konsol är för något? Som tur var är programledaren otroligt bra och dessutom inte alls insatt i spel vilket gör att hon ställer frågor hela tiden som får mig att förtydliga. Ruskigt bra.

Sen är det ju så att utmaningar är kul! Så jag klagar inte :-)

Nu funderar jag för fullt på vad nästa ämne ska innehålla.

Veckans inspelning hittar ni här!

, ,

About EmmyZ

"I used to blog twice every day, but then I took an Arrow in the Knee" Spelar just nu: Guild Wars 2 (PC), LBP (Vita) Crisis Core (PSP).
No comments yet.

Kommentera

Länka till ditt senaste inlägg